Värska Sport

Urheilijat rakastavat mineraalirikasta Värska Originaal-vettä ja nyt Värska Originaalpohjaisesta Värska Sportista on entistäkin enemmän hyötyä liikunnasta nauttiville.  

Juomaperheeseen kuuluu kaksi juomaa: appelsiininmakuinen BCAA:ta sisältävä Värska Sport BCAA ja greipinmakuinen isotooninen Värska Sport ISOTONIC.

Värska Sport BCAA

BCAA -juoma sopii hyvin voimaharjoitteluun. Se vähentää harjoituksen jälkeistä lihaskipua ja väsymystä ja nopeuttaa palautumista. BCAA: t suojaavat lihasmassaa harjoituksen ja ruokavalion aikana, joten laihtuminen tapahtuu rasvan, ei lihasten kustannuksella. Värska Originaal-mineraalivettä sisältävä urheilujuoma on appelsiinimakuinen ja sokeriton.  Parasta viileänä!

Ainesosat: Luontainen kivennäisvesi Värska Originaal, haaraketjuiset aminohapot (bcaa), happamuudensäätöaine - sitruunahappo, luontaiset aromit, makeutusaineet - stevioliglykosidi ja sukraloosi, säilöntäaine - natrumbentsoaatti.
Säilytyslämpötila +2...+25°C. Suojattava suoralta auringonvalolta.
Käytettävä avaamisen jälkeen samana päivänä, säilyy jääkaapissa enintään 3 päivää.

Pullokoko: 0,75L

Värska Sport ISOTONIC

Isotoninen urheilujuoma on tarkoitettu ensisijaisesti aerobiseen harjoitteluun, kuten juoksuun, lenkkeilyyn, kävelyyn, pyöräilyyn, uintiin, tanssiin jne. Se sopii sekä urheilun aikana että urheilusuorituksen jälkeen. Urheilujuoma sisältää Värska Originaal luontaista mineraalivettä ja maistuu raikkaalta greipiltä. Parasta viileänä!

Ainesosat: Luontainen kivennäisvesi Värska Originaal, sokeri, mineraalit (magnesiumsitraatti, sinkkisulfaatti), vitamiinit (C-vitamiini, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo, niasiini B3, B6, B12), luontaiset aromit, happamuudensäätöaine - sitruunahappo, säilöntäaine - natriumbentsoaatti.
Säilytyslämpötila +2...+25°C. Suojattava suoralta auringonvalolta.
Käytettävä avaamisen jälkeen samana päivänä, säilyy jääkaapissa enintään 3 päivää.
Pullokoko: 0,75L