Luonnollinen kivennäisvesi on paras janonsammuttaja

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka muistuttaa, että riittävä nesteytys on tärkeää kehon toiminnan kannalta. Hyvänä vaihtoehtona nesteytykseen hän pitää Värskan luonnollisia vesiä.

Pippa Laukka korostaa, että nesteytys vaikuttaa aivan koko kehoon. Vesi on yksi perusaineosistamme, jota kehomme tarvitsee toimiakseen kunnolla. Vesi auttaa ylläpitämään kehon lämpötilaa, kuljettamaan soluihin ravinteita, poistamaan jätteitä kehosta sekä ylläpitämään ihon, nivelten ja kudosten terveyttä, hän aloittaa. Myös aivot, mieli ja yleinen virkeys vaativat riittävien nestetasojen ylläpitämistä. Vesi pitää meidät hyvässä vireessä, ylläpitää aivojen toimintaa ja parantaa suorituskykyä. Voisi sanoa, että se on luonnollinen polttoaine, joka pitää kehon moottorin käynnissä, Pippa jatkaa.

Liian vähäisen juomisen ensimmäinen seuraus on tyypillisesti jano, joka kertoo jo kahden prosentin nestehukasta. Monelle tulee nestehukasta myös esimerkiksi päänsärkyä ja aivosumua. Lisäksi välillä näläntunne voikin olla janoa. Ehdottomasti paras tapa tunnistaa, juoko tarpeeksi, on tarkkailla, käykö pissalla riittävän usein ja minkäväristä pissa on, Pippa sanoo.

Värskan tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä

Värskan luontaiset kivennäisvedet eivät sisällä lisättyjä mineraaleja, vaan ne liukenevat suoraan maaperästä, puhtaasti ja luonnollisesti. Värskan pullottama vesi pumpataan lähes puolen kilometrin syvyydestä, Värskanlahden alta. Pipan mukaan paras vaihtoehto janon sammuttamiseen, tai sen ennaltaehkäisemiseen, onkin luonnollinen vesi. Värskan vesissä pidän siitä, ettei niihin ole lisätty mitään keinotekoista tai ylimääräistä ja ne imeytyvät hyvin. Pyrin luonnollisuuteen kaikessa hyvinvointini vaalimisessa, joten Värskan tuotteet sopivat hyvin arvomaailmaani. Lisäksi Pippa kokee, että Värskan tuotteiden avulla nesteyttäminen onnistuu vaivattomasti, koska sekä suutuntuma että eri maut ovat hyvin miellyttäviä. Pidän sopivasta kuplaisuudesta. Värskan perusvedetkin ovat todella hyvänmakuisia, mutta tällä hetkellä oma vahva suosikkini on granaattiomenan makuinen mineraalivesi Värska Granate.