Seitsemän syytä juoda Värska Originaal- luonnon mineraalivettä

Ihmiskunta on ollut tietoinen mineraaliveden terveysvaikutuksista jo muinaisista ajoista. Terveysvesilähteiden yhteyteen rakennettiin entisaikoina temppeleitä, joissa hoidettiin sairaita samalla tavalla kuin nykyajan kylpylöissä: ruokavaliolla, liikunnalla, kylvyillä ja veden juonnilla. Luontainen mineraalivesi hoitaa kehoa sekä sisältä että ulkoa. 

Värska Originaal-luonnon mineraaliveden vesi ja mineraalit pumpataan maan uumenista kahdesta luontaisesta kivennäisvesilähteestä, Värska Originaalista ja Värska Naturaalista. Lähteiden kristallin kirkkaassa vedessä on liuenneena kivennäisiä ja suoloja maaperän kivilajeista täysin luonnollisella tavalla. Nämä lähteet, eli arteesiset kaivot, sijaitsevat puhtaan luonnon keskellä Örsavajärvenrannalla Etelä- Virossa, samassa paikassa, jossa tuotteemme myös pullotetaan. 

IMG_3746jpg


Tässä ylläolevan lisäksi seitsemän syytä juoda Värska Originaal- luonnon mineraalivettä:


1. Terveellisyys

Värska Originaal sisältää lähes ihanteellisen määrän luonnollisia mineraalisuoloja: 2,2 g/l vettä. Tästä syystä Värska Originaal palauttaa tehokkaasti elimistöön kivennäisaineita, mikroelementtejä ja nesteitä, joita elimistö menettää fyysisessä toiminnassa. Tavallinen vesijohtovesi ei riitä, koska vain kivennäisvesi sisältää välttämättömiä aineita, kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia, jotka poistuvat kehosta, kun hikoilemme harjoituksen aikana. 

2. Puhtaus

Värska Originaal-mineraalivesikaivon syvyys on 470 metriä. Vesi on maan sisällä paineisena, minkä vuoksi pohjaveteen ei päädy saasteita.

3. Luonnollisuus

Värska Originaal-mineraaliveteen ei lisätä mitään muuta kuin hiilidioksidia

4. Turvallisuus

Värska Originaal-mineraalivesi on saanut luonnon mineraaliveden tunnustuksen, ja yritys toimii jatkuvassa valvonnassa. Yrityksellä on käytössä elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä– standardi ISO 22000:2005. 

5. Ainutlaatuisuus

Maailmassa ainutlaatuista Värska Originaalia tuottaa vain AS Värska Originaal.

6. Perinne

Värskassa on pullotettu mineraalivettä jo vuodesta 1973. Pullotuksen aloitti paikallinen valtiontila, ja nykyään sen tekee AS Värska Originaal.

7. Mukavuus

AS Värska Vesi pakkaa tuotantoaan sekä lasi- että kierrätysmuovipulloihin ja vettä on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan!

 Suoraan luonnosta, luontaisilla mineraaleilla - Värska Originaal luonnon mineraalivesi. Lue lisää tuotteesta täältä.