Uutuusjuomat treeniin ja palautumiseen - Värska Sport - Luonnon mineraalivesipohjaisia urheilujuomat

Endorfiinientäyteinen ja hikinen treeniviikko taas edessä? Testaa uutuuksiamme Värska Sport - Luonnon mineraalivesipohjaisia urheilujuomia ja kiritä treenisi sekä palautumisesi uusiin ulottuvuuksiin! 

Urheilijat rakastavat mineraalirikasta Värska Originaal-vettä. Siksi me Värska Originaalilla kehitimme uuden luonnon mineraalivesipohjaisen urheilujuomaperheen Värska Sportin!
Värska Sport on urheilujuomaperhe, jonka juomat sisältävät Värska Originaal-luonnon mineraalivettä, sekä huolella valittuja vitamiineja ja kivennäisaineita. Perheeseen kuuluvat appelsiinin makuinen Värska Sport BCAA-juoma sekä greipin makuinen Värska Sport Isotonic-juoma.

VO_FIN_Sport_GYMjpg

Värska Sport BCAA -juoma sopii hyvin voimaharjoitteluun. Se vähentää harjoituksen jälkeistä lihaskipua ja väsymystä ja nopeuttaa palautumista. BCAA: t suojaavat lihasmassaa harjoituksen ja ruokavalion aikana, joten laihtuminen tapahtuu rasvan, ei lihasten kustannuksella.

Värska Sport Isotonic -juoma on tarkoitettu ensisijaisesti aerobiseen harjoitteluun, kuten juoksuun, lenkkeilyyn, kävelyyn, pyöräilyyn, uintiin, tanssiin jne. Se sopii sekä urheilun aikana että urheilusuorituksen jälkeen. 

Tutustu tuotteisiin tarkemmin täällä. Tuotteet ovat saatavilla K- ja S-ryhmän kaupoista. Tarkista oman lähikauppasi saatavuus esimerkiksi kaupan verkkosivuilta. Jos mahtavat uutuusjuomat eivät ole vielä ehtinyt lähikauppasi hyllylle, voit aina tehdä asiakastoiveen kauppiaallesi!